Vi i femman

Idag kom Radio Örebros utslag av kvaltävlingen till “vi i femman”. Bygdens skola gjorde kvalet tidigare i höstas med spänning och nyfikenhet. Bygdens skola skrapade ihop finfina snittet 16,60p kan bygdenytt avslöja och man slog grannskolorna Närkes Kil och Lillåns Norra skola m fl mfl. Ölmbrotorp verkar inte ha gjort provet i år då de inte fanns med på listan. 16.60p är det bästa resultat från bygdens skola sen 2011 då man fick ihop 16.78p i snitt. Riktigt bra jobbat av bygdens femteklassare denna säsong av “vi i femman”.

Lucka nummer nio avspeglar en söndag i bygden med såväl Nordansjömöte, hopptävling och en vacker sommarkonsert i kyrkan. Apropå konsert så i morgon i bygdens kyrka kl. 19:00 är det dags för en gospelkonsert att njuta av. Länken nedan njuter du av en “vanlig söndag” i bygden.

bygdekalender, lucka nr 9

IMG_2202.JPG

Share on Facebook