“Bygde-art”

Deadline är nu satt så vi skall hinna leverera alla dvder som är beställda till midnatt den 17/12 då skall alla få dem hemskickade / hem levererade innan julafton. Ni är många, ni är fantastiska, ni är helt underbara men det vi om numera.

När ni åker runt i bygden ta er gärna en sväng över bygdens “Open-art”, inga sponsrade medel till konstnären Roland Eriksson utan han gör detta av intresse och kärlek till sitt engagemang. Precis detta utstrålar vår bygd, inga summor utan ideelt arbete och tid för varandra läggs ner till att detta skall bli en bättre plats att bo och verka i. Numera står Lucia med ljus i håret men det har varit alla möjliga “konstverk” på plats i Vassängen.

Ikväll träffas delar av företagarföreningens medlemmar för julavslutning. När dessa träffas härnäst så skall kommande års verksamhetsplan beslutas och där har medlemmarna verkligen fått tycka till om alla möjliga utvecklingspotential som bygden kan ta nästa steg inom för att nå nya oanande nivåer. Ta hand om er och all kärlek till alla som mejlar och hör av sig om både det ena och det andra som rör bygden, jaga svarar på allt så fort jag bara hinner.

Lucka nr 15, säger bara ha ett svenskt julbord nästa onsdag när du firar med släkt och vänner. Det vinner alla på fråga bara LRFs medlemmar i detta avsnitt.

bygdekalender, lucka 15

IMG_6834.JPG

Share on Facebook