Tusen tusen tack

Idag bandas bygde-tv avsnitt 21 som är som vi sagt förut oslagbart i poker. Detta program kommer vi lägga ut kl. 14:00 på julafton så det hinner bevittnas innan Kalle Anka och hans vänner. Vi avslöjar inte innehållet utan detta måste ni självklart se själva likaså ni som köpt dvdn där finns det “extramaterial” som aldrig innan visats och ni kommer inte kunna hålla er för skratt.

I dagens lucka nr 16 så ville Niclas gör ett avsnitt om mig och mina engagemang i bygden. Jag sa först nej men sen var det bara att ge med sig och gilla läget och detta år 2014 har varit något helt i hästväg för mig våren-sommaren-hösten. Ni alla där ute har peppat mig oavsett om det varit politik, fotboll, skolan, närodlad mat, bygdetv, familjen, klassikergenomförandet mm. Känner sån tacksamhet till er alla och kommer ödmjukt jobba vidare för bygdens bästa och det kommer avslöjas några riktiga nyårskarameller framöver men idag är inte allting 100-klart med alla signaturer så då väntar vi otåligt vidare.

Bygdenytt.se kommer med all sannolik leva vidare in i 2015, efter tre otroliga år med ett inlägg om dagen så undrar ju många hur länge kommer han orka……….den som lever får se. Så länge stödet finns i bygden kommer jag orka utveckla den länge länge än med ett hjärta djupt rotat här. Dock måste jag bli bättre under 2015 på att dels säga nej ibland men också sova nån timme mer på natten än vad som skett under 2014. Dock finns det så mycket idéer som man bara vill förverkliga hela tiden, ploppar upp nya som man vill genomföra. Njut av lucka nr 16 och allt (nåja) men nästan allt går att genomföra bara man vill.

bygdekalender, lucka 16

IMG_6848.JPG

Share on Facebook