Boksläpp x2

Orden räcker inte längre till, ni som var i matsalen igår och träffade alla glada människor som hämtade och köpte sina exemplar av bygde-dvdn vet vad vi talar om. Ni är helt helt makalösa i bygden och så mycket idéer ni har inför en ev säsong 2. Allt är inte hundra klart än men med sånt här gensvar kan ingenting gå fel. Missa inte julspecialen på onsdag kl. 14:00, bygde tv på självaste julaftonen alltså. En gäst i soffan och bygdelagets ordf. väljer ut sitt favoritavsnitt under årets säsong.

Det var nog tur dvdn sjösattes officiellt igår för idag är det trångt i bygden. Först kl. 11:00 är det gudstjänst i kyrkan (där bygde-dvdn också kommer kunnas införskaffas) 12:00 äger boksläpp nr 1 av stapeln där vissa inbjudna gäster får hämta sina ex på Lyckevallen. Vännerna Claes, Bo, Erika och P-A delar ut boken “Ervallabygden” som där tvärtemot filmerna tydligen inte får säljas pga offentligt stöd från EU och kommunen. 14:00 finns Bygde-dvdn hos Kanans handelsträdgård för de i norra delen av bygden får en chans att köpa den och ett signerat omslaget. 15:00 boksläpp nr 2 av Sven Röstlund i Järle som har officiell release av boken “handen som helar” som får säljas och gör så för 130:- på plats i Järlegården.

Bakom lucka nr 21 visas bygdens turistfilm som släpptes på företagarmötet vid Hult säteri den 7 maj i våras. Det var då bygde-tv officiellt började och ingen kunde nog ana då vart det skulle sluta. Hävdar fortfarande att bygget av förskolan och bevarande av skolan är det störst som skett/sker i bygden och allt annat runt omkring är grädde på moset, ack så viktigt med sido ingredienser.

bygdekalender, lucka 21

IMG_6896.JPG

Share on Facebook