Vilken helg

Tänk om man kunde publicera alla mejl som kommit in och speciellt efter denna helgen. Vilken värme och vilken kärlek ni sprider omkring er, puss! Kanske skulle publicera allting i en bok så småningom, vem vet mycket som kan avslöjas. Får nog hålla mig till detta interaktiva plitandet istället och om bara några dagar har denna sida uppdaterats i tre hela år, var eviga dag för att bygdebor och besökare lätt kan hitta information om vad som händer. Sagolik lördag och söndag i bygden där såväl skolans matsal, Lyckevallen, Kanans handelsträdgård och Järlegården var i fokus. Att träffa alla människor och få höra allt gott man gör värmer långt in i själen. Speciellt igår uppe vid Kanan, som jag för den delen alla i bygden nu handlar sina julblomster av, när Nils-Gunnar lägger armen om en och säger -“det är tur vi har dig som lägger ner själ och hjärta i ditt engagemang”. Säger han som är en av alla förebilder man haft genom åren då man som liten lekt med sonen hans upp vid Kanan.

Bakom lucka nr 22 finner ni teasern till årets julklapp. Vi fortsätter enträget levererar den till alla som vill innan jul och med denna takt som det gått i helgen så räcker den nog knappt över nyår. När ni köper denna dvd så stödjer ni en framtida satsning av säsong 2 och visar er uppskattning till Niclas Lindahl som är ett fullblodsproffs ut i fingerspetsen. Idag måndag finns vi vid Coop Konsum i Nora kl.17-18 med bygdens dvd för att prata med folk om säsong 1 och sälja samt signera den förstås.

bygdekalender, lucka 22

IMG_6967.JPG

Share on Facebook