Uppesittarkväll

Omröstningen på bygdenytt.se har flera redan hittat till trots att den inte ens är lanserad ännu. Där kan ni rösta på det bästa eller kort och gott er favorit. Den 10/1 stängs omröstningen och säsong ett har då en vinnare. Den utses och uppmärksammas på ett litet annorlunda sätt här på bygdenytt.se. Ordf. för bygdelaget avslöjar sitt favoritavsnitt i morgon på julafton strax efter kl. 14. Vilket är ditt ?
Man kan ju undra vilket Sofia Rågenklint skulle röstat på efter att hon besökt bygden i somras. Lucka nr 23 innehållet en reklamsnutt som användes i somras då media var som hetast i bygden och besökte projektet. I matsalen i lördags kom en handfull människor fram, personer såväl boendes i bygden som långt långt utanför och tackade för den service bygdenytt ger dem. Nåt lite av det extra när dom är i sin sommarstuga som ligger i bygden så är det bara ett knapptryck så ser man direkt vad som händer. Jag blir så glad för det är ju precis det som är meningen och den tid det tar att samla in och lägga upp allting får man tillbaka många gånger om via era erkännanden.

IMG_6835.JPG

Share on Facebook