GOD JUL

Idag skall det inte bli ett långdraget inlägg.

Missa bara inte bygdetv avsnitt 21 som blir årets lucka nr 24. Klockan 14:00 släpps det på www.youtube.com/bygdenytt, tror nog alla hittar dit vid det här laget. Därmed är bygdens alldeles egna julkalender över för denna gången.

Alla som har deltagit på nåt sätt skall verkligen tackas om och om igen utan er hade det inte blivit någon säsong 1. Nu vill vi ha in era inspel, antingen direkt för er som har sociala medier i kommentarsfälten via Facebook eller via mejl till nyhetstips@bygdenytt.se , vad vill du se i en ev säsong 2 av bygde-tv. Det är ju julafton så passa på att önska helt fritt!

Kl. 23:00 är den årliga och populära midnattsmässan i bygdens kyrka.

Ta hand om er och era nära och kära vart ni nu än befinner er i bygden!

IMG_6864.JPG

Share on Facebook