God fortsättning

Ny tradition är nog instiftad i bygden. På mindre än 24h dvs första dygnet har inslaget på bygdetv nr 21, setts av över 100 hushåll. Ni har verkligen stöttat oss denna jul och då inte bara via sms/mejl utan t om choklad, blommor och korgar mm. Vart skall detta sluta? Säsong två är inledd på skrivbordet och efter att bygdens föreningar haft sina nästkommande möten hoppas vi all finansiering skall vara i hamn för “den andra sommaren”. Vi hade aldrig kunnat tro att vi skulle sälja så många dvder på så kort tid. 300st beställdes och över 200st är redan sålda/levererade. Så vill du ha denna historiska första utgåva för endast 200:- är det numera först till kvarn som gäller. Det kommer inte tryckas upp flera versioner av säsong ett. Kan ju bara avsluta med att dela med mig av en solskenshistoria från Avdala.

Levererade ett par filmer dagen före julafton. En skall vi ha själva fast vi har ingen dvd/ dator så vi kan inte se den själva så vi köper en till i julklapp till vår son, han kan se dessa. Vi vill ha våran som minne av ert goda arbete att visa upp bygden på och varje gång vi ser omslaget tänka oss tillbaka till visningen i kapellet i början av september. Sen avslutar damen utifrån köket; varför säljer ni den så billigt för, den är värd bra mycket mer då ni förmedlar sån värme och engagemang.

Man blev verkligen mållös och det är inte den enda solskenshistoria man fått med sig på vägen denna julhelg. Ni är underbara och tack vare detta ökar vi takten efter nyår!

IMG_6979.JPG

Share on Facebook