Årskrönikor

Det är ju väldigt populärt att sammanfatta året så här års. Det kommer även bygdenytt.se göra i början på januari under uppdelningen av de fyra kvartalen då allt inte går under en och samma dag. 2014 var nog ett av de mer händelserika åren i bygden räknat till olika arrangemang högt och lågt. Då kommer 2015 bli än större med födelsefester till både höger och vänster. Inte ens en brand kan stoppa denna interaktiva anslagstavla från att hålla tempot uppe med ett inlägg om dagen. Dock tappar jag personligen lite fart på att svara via mejl, leverera bygde dvder och offentliggöra nya upptåg under 2015. Ge mig några dagar så är nog allt på sin rät sida igen med nya utvecklade idéer för bygden. Det finns många som ännu inte är prövade och det gäller att alltid ha med boken till hands och plita ner dem när de dyker upp.

IMG_6970.JPG

Share on Facebook