Boenden i bygden

Det tåls att upprepa då bygden verkligen är i de flestas rop just nu. Jag har fått förfrågningar om det finns hus att hyra i bygden så detta år kommer en sida med diverse efterlysningar att ske. För alla de som inte vill ha sociala medier så kommer dessa kunna mötas här på bygdenytt.se. Bygden sammanför människor som behöver nå varandra. Det kan vara ett vykort, en person eller ett hus. Ingen efterlysning är varken för stor eller för liten och bygdenytt.se är “mellanhanden” utan att man tar något betalt för det så klart. Så upp till bevis finns det något hus att hyra i bygden, kontakta nyhetstips@bygdenytt.se vi skall försöka hjälpa alla som vill bo och verka här att få sin dröm uppfylld.

Just nu:

* Byggklar tomt att köpa efter Frövivägen
* En tredje gata i kyrkbyn, intresseanmälningar tas emot.
* Hus att hyra, seriösa förslag mottages endast.

Bygdens gemenskap skall vara ledordet under 2015 och få ringar på vattnet även utanför bygden. Varför gnäll och elände när man inte kommer framåt på det, nej bättre med goda exempel och lösningar på diverse utmaningar. Det vinner alla på!

IMG_6999.JPG

Share on Facebook