Leveranserna igång igen

Vill återigen tacka för allt stöd ni sänder i vått och torrt, är det inte för det ena så är det för det andra. Nu så upptar leveranserna igen av bygde-dvderna. Fram till jul såldes och levererades alla förbeställda julklapparna och nu har beställningar trillat in från personer som inte får ha sin egen i fred eller från de som inte fick någon under granen. 300st är beställda och det kommer inte beställas någon ny upplaga när denna är slut. Så först till kvarn nu och 200st är passerade och alla kommer inte säljas då upphovsmännen vill ha kvar några exemplar för framtida ändamål. Denna vecka kommer leveranserna återigen återupptas och ni som har beställt mellan den 25/12 – 4/1 dvs “mellandagarna” kommer få sina filmer under veckan. Efter reportaget i Na steg efterfrågan snabbare än vad vi hade kunnat ana och alla som kom till matsalen peppade oss verkligen att fullfölja en “andra säsongen”. Det är ni underbara människor som bor här som gör det möjligt att producera dessa avsnitt.

IMG_6882.PNG

Share on Facebook