Mejl mejl mejl

Det är så kul att titta in i inboxen av nyhetstips@bygdenytt.se. Tips och evenemang fylls på mest hela tiden när nya månader drar igång. Denna gången ligger hembygdsföreningens alla arrangemang det första halvåret inlagda efter mejlkonversation med ordföranden. Styrelsemöte sker imorgon kväll för 90-års jubilerande hembygdsföreningen. På dagordningen står så klart firandet men också musikkvällarna i sommar som avslutades på topp med 200pers i gröngräset under allsången 2014. Slutgiltigt beslut / besked också om sommarjobbarna / caféet och mycket mycket mer skall tas på måndagskvällens möte. Se bilden för tips om yoga i Järle med start under måndagen. Säg vad som inte HÄNDER i vår magnifika bygd, hoppas verkligen alla inser hur mycket tid som läggs ner för er skull både här och där!

IMG_7016.PNG

Share on Facebook