Bygdens företagare

Idag på fm ses styrelsen för bygdens företagarförening. Med över 200 företagare i området så finns det underlag för föreningen att verkligen växa. Just nu är ungefär 10% av dessa medlemmar i föreningen dvs strax över 20st. Årsmötet för denna förening äger rum den 4/2 där verksamhetsberättelsen skall klubbas som medlemmarna fått arbetat fram. Första medlemsmötet efterföljs sedan direkt efter årsmötet. Övriga medlemsmöten för bygdens företagare är inlagda enligt mejl från sekreteraren i föreningen strax innan jul. Syftet med föreningen är att man tar hjälp av varandra dvs bygdens rörmokare, elektriker, PR-byrå mfl mfl. Det är det som ger ringar på vattnet och samarbete på djupet inom bygden. Gällande föreningens träffar så tänk in, första onsdagen i månaden bortsett sommarmånaderna juli och augusti. Sen är det lite olika om det är frukostmöten eller kvällsmöten men alla medlemmar blir kallade i god tid av sekreteraren.

IMG_7017.JPG

Share on Facebook