Fiberföreningen

I måndags träffades den senast bildade föreningen i bygden dvs bygdens fiberförening. Så fort tjälen släppt så kommer ni ser maskinerna börja gräva under större delen av 2015 i två etapper. Åboda-Hult och sen Hult – N:a Klysna och förberedelserna är igång med fällande av träd som står i dess framfart. Av ca tillfrågade 65 hushåll efter sträckan så svarade (tills i måndags) otroligt 53st ja. En siffra som såväl Länsstyrelsen och Kommunen verkligen tyckte var fantastisk och verkligen bra jobbat av fotfolket som pratat med alla efter sträckningen. Nästa steg är att konstituera sig bland de aktiva ledamöterna, sen org.nr med konto nr/bankgiro mm så inbetalningar mm är klara innan det blir två hål i väggen, med fiber! Hårt och idogt arbete, samt lite stolpe in visar sig vara framgångsrikt i detta ärende! Fortsättning följer 🙂

IMG_6761.JPG

Share on Facebook