Bilder från förr

Åke Mossberg besöker bygden under em, kl 15:00 närmare bestämt drar det igång arrangemanget i Immanuelskapellet och det är ett samarrangemang mellan Hembygdsföreningen (föreläsare) och (lokal) Baptistförsamlingen. Åke vet mycket om bygden och dess olika fotografier samt det ni inte kanske visste om Åke är att han har sprungit Norasjönrunt över 40st i följd. Det loppet mäter 21097m alltså en halvmara kort och gott. På bilden ser ni Åke med nummer 161 från ett terräng DM arrangerat av IFK Nora för några år sedan! I em får ni veta annat, bilder från bygden och lära känna hembygden ännu mer men fyller verkligen “socken” 600år i år. Åke har svaret eller i vart fall sin teori i frågan. Men å andra sidan så fyller ju inte Örebro 750år i år heller trots firande hela året med SM-vecka, melodifestival, Daviscup tennis och mycket mycket mer. Det är inte bara i bygden det händer ofantligt mycket, vår kommun vill ligger i framkant på Svea rikes evenemangskarta. Håll tillgodo av allt som händer såväl i bygden som kommunen (inne i stan) för båda parter är beroende av varandra i en härlig harmoni. Stadens puls och attraktion och bygdens lugn och trygghet, oslagbar kombination.

IMG_2236.PNG

Share on Facebook