Ervallarännet

Träning för stora som små kommer ESK kunna erbjuda under våren. I form av dels boxning / Zumba för män och kvinnor på onsdags kvällar i bygdens idrottshall. Det är ju otroliga sjunde säsongen som detta arrangemang erbjuds för våra medlemmar / bygdebor. Allting började med ett intiativ från en bygdebo som ville träna tillsammans med grannar och vänner på hemmaplan. Likaså blir det nu med den nystartade barngympan som börjar den 11/2 för barn i 2-4 års åldern ihop med sin förälder. Tiderna är 18:30 – 19:45 på onsdagar med start den 28/1 för killar och tjejer som vill svettas loss. Barngympan kör igång 11/2 mellan 17:00 – 17:45 under våren. Frågor har kommit också ang årets skidmoment i bygdeklassikern nu när snön faller från himlen. Det arrangeras lördagen den 14/2 med start kl. 10:30 hälsar skidsektionens sammankallande Oscar Norsebäck så det är bara att börja valla.

All övrig info om vilket pass som sker när finner ni på länken nedan;

Träning på hemmaplan i bygden

IMG_2564.JPG

Share on Facebook