600 års dvd

Nåja inte riktigt så gammal är den men när säsong två drar igång kommer det följas hela året av bygdetv som i höst sen släpper en ny dvd (andra) med material från första jubileumsdagen till den sista. Bygdetv på youtube kommer så klart fortsätta men mycket av det dagliga kommer fångas inför dvdn. Ikväll på bygdelagets årsmöte kommer Niclas finnas på plats för att fortsatt kränga bygdefilmerna till föreningar som antingen redan har förbokat eller om man gör det på plats ikväll. 19:00 börjar årsmötet och äger rum i församlingshemmet, hjärtligt välkomna till det och sen det efterföljande mötet med just 600år på agendan. 25-talet personer är anmälda från de 13 anslutna föreningarna. Vi har verkligen ett spännande år framför oss med såväl bygdedvdn nr 2 efter det gensvaret och succén årgång 1 gav. Vi har ett fullblodsproffs i bygden i form av Niclas, använd honom vet ja. Då blir det en levande landsbygd på riktigt när man blir delaktig och utvecklas på hemmaplan!

IMG_5642.JPG

Share on Facebook