Efterlysning

Kul när det fortsätter komma in saker i jämn strid ström med tips, efterlysningar och annat smått och gott; se nedan!

Hej alla!

Gårn’ behöver Er hjälp för att kunna fortsätta sin verksamhet. Vi kunde med nöd och näppe få till en styrelse, nu behöver vi bli fler för att även kunna skapa ett arbetslag så vårens verksamhet kan sätta igång.

Vad innebär det att vara med i gårn´s arbetslag?
Det innebär att man kan avvara en fredagkväll under våren (självklart fler om man så önskar). Denna kväll hjälper du till att hålla gårn´ öppen. Det kan handla om att hjälpa till att öppna gårn, städa i ordning efteråt, stå i kiosken, spela spel, pyssla, vara domare under en fotbollsmatch eller helt enkelt bara vara en närvarande vuxen. Vill du så kan du även tillsammans med någon annan förälder vara ansvarig för en kväll. Att vara ansvarig innebär att man har huvudansvaret för att planera kvällen, eventuella inköp och att det finns tillräckligt med vuxna.

Om du som förälder kan avvara en fredagskväll under vårterminen så kom då till planeringsmötet den 29 januari 2015 kl 18.30 i skolans matsal. Vi vet att det är kort varsel men ställer ändå vårt hopp till att vi tillsammans kan få gårn’ att leva vidare, våra barn tycker ju att det är så roligt (och vi med)!

Vi bjuder på smörgåstårta och behöver därför veta om just Du kommer senast den 27 januari. Hör av dig till Gårn´s sekreterare Maria Johansson, ekorren@gmail.com alt 0709503863. Hör även av dig om du har förhinder den kvällen men kan hjälpa till en kväll under våren så vi vet vilka ni är.

Hoppfulla hälsningar

Gårn´s styrelse

IMG_0200.JPG

Share on Facebook