Trafiksituationen

Då talar vi inge i första hand om de avåkningar som skett på småvägar i dagarna då man skurit ner i diket pga möten el halka/snömodd. Absolut heller inte om den tragiska dödsolyckan i bygden i förra veckan i Mogetorp, hujedamej 🙁
Nej det är skolan som genom trafikombudet Sofia Persson informerar om vart bilarna skall åka när de hämtar och lämnar eleverna under skoltid för att inte knasa till det för skolbussarna och (peppar / peppar) undvika att det händer någonting när barnen kliver i och ur skolbussarna. Personbilarna skall under skoltid hämta och lämna barnen vid runden strax öster om skolan, iakttag dock försiktighet mellan personbilarna likaså då alla barnen tyvärr inte har reflex på sig trots reflexkvällen och att det fortfarande även om det ljusnar är mörkt på mornarna. Sunt bonnförnuft kort och gott och vad du än gör stressa inte när du hämtar och lämnar dina juveler för du kommer inte kunna ta igen den sekunden senare. Ställ klockan vet ja två minuter tidigare på morgonen så hinner du med allt detta och tillsammans gör vi förskole/skolmiljön säkrare för alla inblandande.

IMG_0304.JPG

Share on Facebook