Ny månad, nya förutsättningar

300 000 tusen unika besök på denna sida känns helt overkligt, på bara 25 månader. 2015 kommer detta fortsätta via olika utvecklingar ifjol var det bl a bygdetv vilket kommer fortsätta men över 2015 då bygden fyller 600år kommer nya höjder nås. Vad exakt som kommer ske här och var i bygden kommer nog utkristallisera sig kommande vecka.
Måndag träffas hembygdsföreningen och pratar igenom sitt 90-års firande. På tisdag har bygdens sportklubb årsmöte med bl a info om 80 års firandet. Onsdag kväll ses bygdens företagare för årsmöte med fastställande av budget och verksamhetsplan som medlemmarna tyckt till om. Sen för att knyta ihop allting så ses bygdelagets 600års grupp med föreningsrepresentanter på torsdag kväll då ambitionsnivån skall anslås vad de återstående 11 månader skall fyllas med; datum, aktiviteter och budget. Spännande vecka att se fram mot och därmed var vecka sex fullspäckad i bygden där allting händer.

(null)

Share on Facebook