Modern landsbygd

Det har aldrig tidigare varit så många som trängs på landsbygden rent medialt. Tar inte människorna som bor där chansen kommer de nog framöver ångra sig många gånger om. I helgen fick jag chansen att lyssna på Teo Hären som pratade engagerat i 90min om världens chans för en modern landsbygd. Aldrig tidigare har skillnaderna varit så små mellan stad och land gällande butiker, utbud och arrangemang men då så klart via nätet. Fotbollsmatcher från Spanien, opera från New York eller plugga på ett universitet via distans i England rätt in i hushållen. Tar landsbygden chansen eller är det en “kommunkationsjante”, både och runt om i landet. Därför efter föreläsningen var jag bara tvungen att inta scenen och visa Teo lite av vårt idella arbete i bygden, just angående kommunikation. (Bygdenytt och bygdetv) Detta kommer utvecklas framöver i många olika kanaler och fortsätta inspirera de boende i bygden, ju mer de boende och besökare vet ju stoltare blir man över sin bygd.

(null)

Share on Facebook