Sabbatsbergs ungdomsgård

Ta vara på energin som ges idag av solens strålar över bygden. Nyspolad isrink i bygden av driftiga föräldrar på idellbasis för att det skall finnas fin is i bygden. Dels inför kommande friluftsdag på måndag och inför nästa lördags skridskodag med Går’n. Skidspår dragna lite kors och tvärs i bygden nu dels och så klart inför tävlingen nästa söndag men också inför skolans friluftsdag men även för bygdens motionärer som gillar att njuta av vädret. Igår premiär av Går’n som lockade över 50 barn följs upp idag av premiären för de lite äldre dvs sexan och uppåt och “seven-eleven” dvs ungdomsgården i Sabbatsberg kl.19 till 23. Först ut är planeringskvällen för att fylla kommande lördagar under våren. Tänk vad det händer saker på vår förhållandevis lilla område mellan Avdala i öster, Mogetorp i väster, Hult säteri i norr och Ervalla station i söder. Området är inte stort men det finns ett hjärta av guld som skall fortsätta vårda den kraften, stoltheten och engagemanget för såväl besökare och boende här hos oss!

(null)

Share on Facebook