Bygdefest i sommar!

Flera små byfester har funnits och finns här och var i bygden. Kommande 600-års firande slår ihop alla byafester till en riktigt stor och härlig bygdefest. Platsen är utpekad och artisterna kommer släppas allt eftersom fram över. Lördagen den 25/7 är arbetsdatumet och du bör hellre redan nu notera detta i din almanacka för detta kommer du inte vilja missa för nån semesterresa annorstads än bygden. Först på em kommer en veteranmatch att spelas på Lyckevallen med idel hemvändande gamla “storstjärnor”. En em / kväll för hela familjen att umgås i bygden och bjuda in vänner och umgås på hemmaplan under trevliga former.

Lördagen den 25/7 och jag lovar delge er mer info så fort alla tillstånd och artister är klara och skulle det inte gå i lås så är det lättare att boka av dagen igen men går allt i lås får vi hoppas det blir rusning till förköpet!

(null)

Share on Facebook