Inställt, inställt

Inställt. Tyvärr är det ordet för lördagen gällande dagens arrangemang vid bygdens isrink. Går’n som hade hoppats in i det sista på att ispasset skulle gå att genomföra blev snuvade av kung “tö” och hans plusgrader. Inget att göra något åt utan ladda för nästa evenemang som är bygdebio som återkommer som ett kärt gammalt återseende. Gällande söndagens skidtävling så kommer ett definitivt beslut tas under lördagsnatten beroende på vart väderprognoserna pekar. Det ser inte lovande ut men arrangören skall göra vad den kan för att kunna genomföra skidmomentet i nån omfattning för bygdeklassikerns skull under detta 600-års firande. Håll utkik under helgen på denna sida vars all kommunikation utgår ifrån gällande arrangemang i bygden. Nåt som är positivt och glädjande att det genomförs är Järle byalags årsmöte ikväll i Järlegården, varmt välkomna hälsar Sven med vänner som tar emot anmälningarna.

(null)

Share on Facebook