Positiva besked

Om det var jämmer och elände igår så ser det betydligt ljusare ut idag. Visst spåren är inte 100%-iga men undertecknad har åkt bra många fler mil än vad som skall åkas under fm på betydligt sämre spår. Därmed kan skidmomentet genomföras i bygdeklassikern detta jubileumsår. Exakt bansträckning och längd avgörs på plats under fm och meddelas på plats vid anmälan innan start. 11:00 hur som så startar klass I och II (dvs ungdom upp till 8år och 8-14år) ca 11:30 åker 15år och uppåt iväg och hur långt det blir i år avgörs av väder, vind, antal deltagare och spårstatusen. 20:- för klass I och II samt 50:- för vuxna. Blåbärssoppa och utlottning av priser sker efter loppet och kiosken kommer hållas öppen på bygdens tillfälliga skidstadion, Lyckevallen. Nu behövs det åkare och publik så anmälan sker på plats från 10:30 och publiken bjuds på många olika åkstilar i spåren. Varmt välkomna allesammans till bygdens skidtävling, “Ervallarännet” 2015!

(null)

Share on Facebook