100 år wow

Det är inte bara socken (600år) hembygdsföreningen (90år) och bygdens sportklubb (80år) som firar jämnt 2015. För den uppmärksamme läsaren i NA i helgen såg att bygdens äldsta person enligt utsago av personer i bygden som har koll. Hilly Eriksson (Norrbylund / Klysna) fyllde igår 100år. Vilken krutgumma som bl a artikeln visade varit med om en hel del minst sagt. För oss som fått träffa Hilly genom åren vet att det är en kvinna med ruter i och vet vad hon vill. Numera bor Hilly på ålderdomshem men hade nog mer än gärna varit kvar i bygden om det funnits anhöriga som kunnat hjälpa och stötta i vardagen då synen blir allt sämre och sämre med åren. Från bygdenytt.se och ja från mer eller mindre hela bygden, ett stort stort grattis och många “hipp hipp hurra” till denna aktningsvärda ålder.

(null)

Share on Facebook