Rally i bygden

Mellan de “magiskt” omvända datumen 9/5 – 5/9 kommer fokus läggas på bygdens 600års firande. Kort och gott sommarsäsongen sen är firandet redan igång då det redan är vecka åtta av årets femtiotvå. Det kommer också så klart ske saker även efter “Ervalladagen” men det blir höjdpunkten och lite av “grandefinal” av sommarfirandet vart fall. Mellan dessa datum så gäller det alltså att knyta ihop så mycket saker som möjligt och då är det väldigt glädjande att årets Midnattssolsrally nu har lämnat ok att köra en sträcka i bygden. De historiska rallybilarna med idel gamla rallystorheter har precis kört delar av svenska rallyt i helgen och kommer i sommar passera genom 600års bygden. Mer info kommer framöver då inget mer varken får eller ska avslöjas i detta läge mer än att start och mål sker i Västerås och lunchuppehåll i Lindesberg. Hur som strålande nyheter får vår bygd som är så präglad av motorintresse.

(null)

Share on Facebook