600-års kommittén

Det närmar sig med stormsteg, socknens firande av 600-års dagen. Officiella firardatum med invigning och fanfar för bygdens flaggsigiell är planerat till Ervalladagen den 5/9. Årets dag kommer bli likt den som var 2013 bortsett invigningarna av boulebanan och förskolan, dessa får fira 2-års jubileum istället. Traktorracet och Ervalladagen har ju gått omlott sen 2010 och så är fallet ännu. Blivit en bra tradition då båda arrangemang annars kommit för ofta om dessa gått varje år. Efter ett skönt sommarlov kommer såldes en Ervalladagen med grejer från fm till sen em. Vill du vara med på nåt sätt, komma med mer idéer eller vara delaktig på nåt sätt så tveka inte att kontakta undertecknad så löser vi detta på ett eller annat sätt. nyhetstips@bygdenytt.se är adressen som gäller oavsett tips, arrangemang eller delaktighet.

(null)

Share on Facebook