Svenne Rubins

Kommer till bygden för en musikfestival på Hult säteri i sommar. Kan idag med glädje meddela att alla papper är påskrivna och att det kommer bli en fest för hela familjen i bygden i sommar, som ingen vill missa.

—————————————————–

Lördagen den 25 juli kommer Svenne Rubins till bygden och Hult säteri i Ervalla. Kvällen inleds vid 18:30 med lokala förband och spelningen med Svenne Rubins sker ungefär vid 21-tiden. Servering och öltält kommer naturligtvis finnas på delar av området men vid scenen är det alkoholfritt då detta är ett evenemang för hela familjen. 175:-/person el familjebiljett 500:- (Ungdom t om 15år, 100:-) och det är kraftigt sanktionerat via olika samarbetspartners så alla verkligen kan besöka arrangemanget.

Ervalla socken firar 600-år i sommar och har nu fått klart med “världens bästa må bra band” som de själva kallar sig. Arrangemanget är ett samarrangemang mellan Ervalla SK som i år fyller 80år och LRF Axberg-Ervalla.

Biljetterna kommer börja släppas inom 14dgr och det kommer bli en kväll för hela familjen och förköp är den säkraste vägen att få uppleva arrangemanget denna sommarkväll. Var och hur du köper dessa kommer anslås här och på ervalla.nu inom kort men boka in datumet redan nu, här ska det firas tillsammans allihop boende i bygden bjuds in med övriga besökare från hela länet.

(null)

Share on Facebook