Wow

Det har aldrig inkommit fler mejl till bygdenytt.se en och samma dag som denna nyhet släpptes. Glada tillrop och frågor om biljettköp mm. Vi kommer i steg ett släppa ett begränsat antal biljetter och visar sig efterfrågan vara stor så får evenemangskommittén tänka ett varv till med allt runt omkring. Det ska vara familjehappiningen no1. Det har kommit frågor om detta långt utanför bygden och när och hur du köper biljetterna återkommer vi här inom kort. Just nu sys allting ihop och det troliga är att biljetterna släpps via nätet av ett bokningsbolag, dom som kan detta bäst skall sköta detta. Vi andra får fortsätta med landsbygdsutveckling, denna sommar skall verkligen hela bygden upp på fötter och visa sin bästa sida. Tack återigen för allt stöd för det ska ni veta att det har varit “meckigt” att få ihop datum / tider mm men det mesta gör bara man vill. Första kontakten togs i slutet av november så det är ett långt och idogt arbete som ligger bakom detta arrangemang. 

Share on Facebook