Ervalla SK 80år

Exakt på dagen faktiskt, den 7 mars 1935 bildades bygdens stolta sportklubb. Det har hänt väldigt väldigt mycket på 80år. Många spelare och ledare har passerat genom åren och det har inte alltid handlat om fotboll även om det har varit den centralaidrotten på Lyckevallen. Ikväll träffas ca 70-talet medlemmar för firande, uppvaktning och utdelade av diverse utmärkelser. Föreningen är just nu väldigt välmående med många aktiva på olika håll. I tisdags träffades ett 30-tal ungdomsspelare på Lyckevallen och det kommer bli tre ungdomslag i sommar. I onsdags var det nära på 20 barn först på barngymnastik med sina föräldrar och sen boxades ett 20-tal personer nere i idrottshallen. Lägg därtill seniorlaget som i sommar skall spela i norrsexan och massa andra galenskaper så är det en pigg 80-åring som firas ordentligt ikväll! 6 juni är det Nationaldagsfest på Lyckevallen med derbymatch mot Axbergs IF kl 12, samt uppvaktning av alla nya bygdebor. 25 juli är det verkligen hemvändardag i bygden då gamla storspelare visar upp sig på Lyckevallen när ESK veteran möter ÖSK veteran och alla träffas sen på kvällen i gröngräset på Hult säteri lyssnandes på bl a Svenne Rubins. Stort stort grattis och besök Lyckevallen i sommar! 

Share on Facebook