Schack och “matt”

Fredag och tillråga på fredagen den 13e för andra månaden i rad, håll i hatten vågar man verkligen gå ut idag. Det får vi hoppas ni gör då det skall bli en strålande dag och arbetsveckan slutar ju med schack i bygdens matsal kl.17 i em. Vi får hoppas att ni inte är helt “matta” inför helgen. Det är nåt dagligdags att “rodda” inför sommarens alla festligheter. Det plingar till för det mesta i inkorgen men nu med mer och mer fokus på bygdens jubileum. Tröjorna är klara så till viss del att de är en provcollection framplockad. Hur och när ni kan börja beställa dessa återkommer vi med längre fram. Nästa måndag är nästa planeringsmöte för bygdelaget och dess 600-års grupp då skall det mesta spikas för sen är det verkstad som gäller till första firardatumet som redan äger rum den 9/5 vid hembygdsgården. Share on Facebook