Biljettsläpp 1 !

På onsdag exakt fyra månader före bygdefesten kommer biljetterna släppas via Örebrokompaniets hemsida. Då kommer i första läget 350 biljetter att släppas och ett mindre antal förköp kommer att finnas via ESK  (Sörman) och LRF (Mäla) för de som inte har tillgång till egen dator. I exakt en månad kommer länken vara öppen och sen stängs den en stund pga arrangörskommittén träffas och tar ett slutgiltigt beslut hur många som arrangemanget kan ta emot. Så det handlar helt och hållet om efterfrågan i detta fallet, ju fler intresserade ju större arrangemang med toaletter, vakter och serveringspersonal därav oerhört viktigt att köpa er biljett under perioden 25/3 — 25/4 el rättare sagt först till kvarn om du vill vara säker på att uppleva årets bygdefest vid Hult Säteri då socken firar 600år. Mer info om länk mm kommer här på onsdag och Behrn arenas slutspels biljetter tog slut på 11 minuter, återstår att se hur länge dessa första 350 biljetter i “släpp 1” går åt! 

  

Share on Facebook