Norsebäcksbadet 2.0

 Först och främst en stor eloge till alla som igår träffades för bygdens bästa och att man ser framåt för detr det ända man kan påverka och forma. Det är väl egentligen ingen stress ang badet då tempen inte kommit upp sig ordentligt än men Kurt lämnar en rapport efter fjolårets succé år. Pengar är avsatta av företagarna för fortsatt upprustning av sommarens populära badplats. Exakt vad som görs i år är inte bestämt än men Kurt m fl har ett tänk kring nästa steg. Fjolåret blev ett riktigt lyft då samverkan mellan “rätt” personer gav verkligt gensvar. En vårstädning har redan skett på plats vid badet av Kurt och det är sådana personer som sätter sitt signum över bygden och pratar stolt om den! Det händer oerhört mycket just nu och allting sammanflätas via bygdelaget. I morgon onsdag släpps biljetterna i ett första första skede så vill du vara säker på att fira bygdens 600-års fest så kommer instruktioner släppas här. Beställningen av champagne sker till Barbro och den förlängs till över helgen då några föreningar skall sprida detta internt på diverse möten de närmaste dagarna. Håll igång, våren är i antågande! 

 

Share on Facebook