Svenne Rubins m fl

Idag kl 09:00 fungerar nedanstående länk och då först släpps de första helt unika och historiska biljetterna till bygdefestivalen 2015 på Hult säteri. Lappar är utdelade (tack alla som snabbt fixa det igår kväll) bygdenytt och sociala medier har upplysts nu är det upp till bygden att avgöra efterfrågan på dessa första 350 biljetter som är först till kvarn alt öppet för försäljning i en månad till 25/4 då arrangörskommittén tar nytt beslut ang storleken på festivalen i besöksantal. Bortsett Svenne Rubin så är 2much, BOWE klara nu också likaså Axel Jakobsson och Linda Nordin Johansson. Enbart de sistnämnda lockade 200 personer till hembygdsgården en onsdag i augusti så visst borde biljetterna gå som smör i solsken denna första månad då nu när Hult säteri slår upp portarna och bjuder till fest. Vi valde Ticnet som leverantör av biljetter mm och hoppas allting fungerar nu kl 09:00 på länken nedan så att inga “barnsjukdomar” spökar. Tänk på att Ticnet säljer biljetter från Smygehuk till Treriksröset därav kan personer utanför bygden köpa dessa lika fort som de som bor här, därför har lappar delats ut av behjälpliga eldsjälar så ni verkligen skall ha första tjing. 

Biljettsläpp1, 25/7

 

Share on Facebook