Onödigt pojkstreck

Vi dvs bygden har varit förskonade från dessa “sattyg”. Men under lovdagar kan det ske när inte de vardagliga rutinerna fungerar. Skadegörelse på bygdens skola och förskola och parkerade bilar i närheten skedde någon gång under natten. Ägg och paintballfärg är kastat på fasader och minst en parkerad bil, har ni sett något under natten så meddela vaktmästare Ulf Helmer alt Futurum / polisen då detta är polisanmält. Så onödigt att man saknar ord och ni minns vad “bygdens polis” sa om att ett mindre brott kan vara början på nåt större och föräldrar har ett stort ansvar när sådant sker. Nu hjälps vi åt alla tillsammans så detta inte upprepar sig och håller ett extra ögon och öra öppet. Barnen och personalen på förskolan respektive fritids vill absolut inte se detta något mer. 

  

Share on Facebook