April april

Nej som sagt detta låter denna seriösa “anslagstavla” vara. Livet är så mycket mer än att luras om viktiga bestyr. Denna anslagstavla började 1/1-2012 och har sen dess publicerat ett inlägg om dagen, helt osannolikt och smått galet men vad gör man inte för bygden och dess besökare. Det är så uppskattat och tacksamt att få dela med sig av allt som händer i bygden och alla ni som mejlar om stort och smått ger extra råg i ryggen. Men vi är många som hjälps åt, ta bara hemvändaren Magnus Erhagen som dels är en spindel i allstarmatchen i sommar. Ringde upp radio Örebro och i slutet av samtalet när tävlingen är avslutad så petar han in reklam om bygdens 600års firande och 25/7-dagen med fotboll och bygdefest. Som sagt var, det är här det händer utan en massa lurendrejeri! 

   

 

Share on Facebook