Positiva besked

När det plingar till i mejlenboxen och man inser vilket påskägg Länsstyrelsen precis beviljat blir man varm. Visserligen skall krona för krona redovisas utifrån en sökt mall med olika poster men det gör att bygdelaget kan börja sätta informationsdelen i hamn inför de fem datum som skall marknadsföras i sommar från Hembygdsföreningens 90-års kalas till avslutningen i och med “Ervalladagen” i början av september. Måste ge eloge till den snabba hanteringen av Länsstyrelsen då det tog en vecka totalt sett men de insåg väl allt gott som sker och skall igång väldigt snabbt inpå. Häromdagen fick bygden besök av landsbygdsstrategen Kalle Selander som besökte såväl bygdens idrottsplats som badplats och är mycket entusiastisk över hur mycket som åstadkommer här ute med mycket små medel och med alla eldsjälar som lägger ner timme efter timme för att det skall bli en ännu bättre plats att bo och verka i. 

  

Share on Facebook