Konkreta exempel

Årets Järletrampet är spikat så det är dags att pumpa cykeln, fredagen den 1/5 kl 10:00 rullar ekipagen från Järle station för en 25km cykeltur för hela familjen. För att få så stor spridning som möjligt så ber jag er läsare av bygdenytt att komma in med synpunkter på ställen i bygden som ev skall tillkomma el plockas bort från årets infokarta då den går i tryck i veckan för att vara ute i lådorna till första firardagen den 9/5 med start vid hembygdsgården. Kolla igenom och lägg ett mejl till nyhetstips@bygdenytt.se så kommer den besöka er postlåda i bygden senast vecka 19 (innan lördagen), vi sätter onsdag natt som stopptid för att layouten skall hinna nå tryckeriet på fredagen. Ni alla där ute i stugorna är levande konkreta exempel oavsett om ni är med i bygdens vägförening som skrapar grusvägarna, håller i schacket varje fredags em plus tävlingar eller lär ut om biodling och närproducerad honung. Det är detta som är bygdens alla unika föreningsmöjligheter sen väljer du vad som intresserar dug men fjorton olika varianter finns inom bygdelagets “paraply”. 

 

 

Share on Facebook