Poddradio

Podcast eller podradio är en relativt ny grej som har blivit väldigt populärt under de senaste två-tre åren. Man kan säga att det är som ett vanligt radioprogram där några pratar och kanske spelar lite musik, men det sänds inte i en radiokanal vid en viss tidpunkt utan det finns på Internet att lyssna på precis när du vill. Idag finns det ett tiotal podcaster där Svenska kyrkans anställda är upphovsmakare och nu har även Axbergs församling tänkt sälla sig till den skaran! Den startades fredagen den 28 november och lägger ut ett avsnitt varje vecka där församlingens kyrkoherde Tomas Rådehed och informatör Elin Henningson samtalar om kommande söndags tema i podcasten “Så ock på jorden”.

För att lyssna på podcasten klicka på länken nedan eller ladda ner appen Podomatic i din smarta telefon och sök på Axberg så hittar du den!

Församlingens podd!

​Som sagt säg vad som inte finns i bygden, poddradio, bygdetv och “denna interaktiva anslagstavla”. Information är ju kunskapenskälla, allt för en mer levande och attraktiv landsbygd. Tack alla som drar sitt strå till stacken! 

  

Share on Facebook