Skolråd

Idag är det skolråd för föräldrarepresentanter för klasserna F-6 med start 18:00. Det är levande landsbygd igen på rena konkreta exempel varför förskola / skola är så viktigt för en bygds framförhållning och fortlevnad. Kan ta ett exempel från en familj som kommer flytta till bygden efter sommaren att hade inte förskola / skola funnits i bygden hade de aldrig köpt sitt hus här i vårt område. Sen som familj la till att det händer något varje helg är ju en bonus och visar på ett engagemang utan det vanliga jämfört med andra bygder runt omkring. En sak som inte lyckades slutföra sitt mål med första avsnittet till påsk pga sjukdom var ju bygdetv. Detta kommer bli om en ca 14dgr som avsnittet finns på en kanal nära dig och säsong två är nu era säkrad hälsar Niclas via medel från diverse aktörer i bygden. Därtill kommer företag kunna sponsra jingeln inför varje program som redan nu är nischade och tänket finns. Allting avslutas sen med en 600-års film som säljs med ovisat material till jul igen precis som årets succé som nådde höjder vi inte hade kunnat tro på förhand. Häng i nu är våren här så nu kör vi så det ryker. 

 

Share on Facebook