Biljettinfo

Den 25 juli sker årets festlighet i bygden. Hult säteri bjuder upp till dans med såväl kända artister som lokala. Höjdpunkten blir Svenne Rubins vid 21 men innan dess spelar såväl 2much som Axel Jacobsson och Linda Nordin Johansson. Efter Svenne Rubins så håller BOWE igång publiken tills det är dags att dra ur strömsladden. På de första två veckorna har det sålts hela 98st biljetter. Försäljningen är öppen till och med Valborg i första hand för att då igen sitta ner och se över staben kring arrangemanget med allt vad det innebär men vi är lösningsorienterade och ser fram emot en riktigt rolig och historisk festival i norra bygden. Det är tack vare er alla som sprider och pratar gott om evenemanget i så tidigt stadie som nästan fyra månader innan det äger rum. Vi har god hjälp med kunskap från olika personer som gjort festivaler förut som ger råg i ryggen för att lyckas ro detta i hamn. Fortsätt sprid och gör detta till ett oförglömligt minne, allt för bygdens firande under sommaren. 

Biljetter köper du här!

  

Share on Facebook