Arbetsdagar

Nu idag lördag så träffas Hembygdsföreningen för en arbetsdag inför dels Valborg men även inför kommande 90-års firande den 9/5. På måndag kväll 17:30 så träffas funktionärer på Lyckevallen för att vårrusta arenan inför kommande seriepremiäre och 80-års firande på nationaldagen. Planeringen rullar på enligt plan och det är 5/9 som är alla föreningars ansvar att lösa övriga datum ligger under respektive förening. Reflexvästar är lämnade till Anita inför första datumet, banderollen kommer upp i nästa vecka. Infofoldern gick i tryck idag och delas ut innan 9/5 samt en ansökan är beviljad från Länsstyrelsen och en är på väg in i mot kommunen. Kort och gott det rullar på mest jämt med arbetsdagar inför det som komma skall mellan 9/5 — 5/9 2015! Lägg därtill ett konstlotteri som kommer säljas mellan 9/5 med start via en utställning i församlingshemmet och dragning på nationaldagen vid Lyckevallen under uppvaktningen av nya bygdebor. Fullständigt prisbord, antal lotter och lottpris per lott meddelas senare när allt är spikat ang tillstånd mm. 

  

Share on Facebook