Framgångsrik bygd

Igår tog sig bygdens seniorlag sig vidare i distrikscupen via en 3-1 seger mot Glanshammar och kommer under maj månad få spela en cupmatch till denna gången hemma på Lyckevallen mot ett div 3 el 4 lag efter att lottning skett i slutet av april, en fin framgång på försäsongen av laget. En annan stor framgång för bygdens schackspelare skedde igår. Ervallaskolas F-3 lag vann DM guld i skol-lags DM. Likaså Lillånsskola (7-9) vann guld med enbart spelare ur Ervalla SS. Dessa båda lag får nu boka in en SM helg i Linköping tack vare dessa fina segrar.  Nu till våra ungdomslag som till denna 80-års säsong får såväl nya uppv kläder (12,10 och 7års laget) och pojkar 12 får nya matchtröjor som nu spelarna säljer sina ryggar till företag och samarbetspartners. För endast 1500:- / tröja syns du på våra ungdomarsryggar under 80-års firandet! För endast 5000:- får företag chans att synas på alla uppv tröjor, el alla uppv byxor el alla matchshorts. Om inte företag i bygden stöttar ungdomsverksamheten vem skall då göra det, många företag har redan nappat på olika nivåer så det är så snällt och vänligt av er alla för våra ungdomslag som nu är hela tre till antalet kommande säsong! 

  

Share on Facebook