Schack och gårn

Veckan går mot sitt slut och det är fredagsstämning i bygden. Först 17:00 är det schack med uppladdning inför nästa veckas Skollags-SM i Linköping. 18:30 är det Gårn och ikväll är det lekkväll. Ni skall veta att den nya styrelsen för bygdens Kulturgård med nyvalde Ordf. Per Larsson tar uppdraget på fullaste allvar och träffas utöver dessa öppna kvällar för att planera verksamheten och se över budget mm. Det är för alla yngre barn i bygden denna förening finns till för att fylla fritiden med lite extra glans och lekfullhet. Vad gör man inte efter ett dag av möten dag som kväll. Jo man pysslar ihop banderollen och ställer den på församlingens plats inför bygdelagets firande, 9/5, 6/6, 27/6, 25/7 och 5/9. Infokartan gick i tryck förra veckan och kommer delas ut innan 9/5 med bygdelagets alla arrangemang under sommaren men först ut är Hembygdsföreningens 90års firande, 11-15 den 9/5 vid Hembygdsgården. Trevlig helg allesammans! 

  

Share on Facebook