Arbetsdag och vårtal

Först och främst är det arbetsdagar för Hembygdsföreningen och vid immanuelskapellet idag. Lyckevallen har måndagar 17:30 där alla samlas för att hjälpas åt. Dagens träningsmatch mellan ESK-Grönbo som skulle spelats kl 15:00 på Lyckevallen är inställd pga Grönbo saknade folk. På Valborgs kvällen vid hembygdsgården är det nu klart att fd bygdebon och “rapparen” från förra sommarens populära allsång, Christopher von Stedingk skall vårtal. Kul att det passade Christopher att vara en del av firandet i bygden, brasan tänds runt 20-tiden och utförligt spikat program kommer inom kort från Hembygdsföreningen. Det är ju en kväll som skall passas in såväl för att folk skall hinna hem från jobb mm och det skall vara skymning/mörkt när brasan tänds. Håll utkik så får ni mer hålltider allt eftersom.  

 

Share on Facebook