Vattenläcka

Ni som åker “lilla vägen” till vardags har ju sett läckan i den östra delen av vägbanan. Ni som inte åker där allt för ofta får informationen denna vägen då det är den vägen de flesta numera läser till sig saker och ting som händer i bygden. 1 jan 2012 började allting och hur länge den kommer vara vid liv vet man aldrig men den är till för just dig. Alla glada ryggdunkar hjälper ju till och inte tala om mejlen ni skickar. Försöker svara på alla i lagom god tid men det kommer så många idéer man vill utveckla och testa samtidigt som man vill hålla i allt gott som sker. Det är precis tack vare er denna levererar ett inlägg per dag för ju mer allt är förankrat och informerat ju stoltare blir ni boende eller besökare i bygden så, sug åt er kort och gott och ta vara på servicen det är mitt sätt att “ge tillbaka” till den bygd man älskar! 

  

Share on Facebook