Barngympa & zumba

Zumban startades på prov våren 2012 av en grannes idé att fler borde kunna träna på hemmaplan. Sagt och gjort rullar detta nu i sjunde terminen och det är klart att hälsoträningarna kommer åter i sept igen till dec då ESK firar 80-år för bygdens boendes skull. Dessa pass har utvecklats till att innehålla boxning, Tabata, cirkelträning mm. Ikväll 18:30 sker vårens sista zumba sen avslutas alla vårens onsdagar nästa onsdag med cirkelträning. Barngympan kom som ett nytt förslag att möta nya medlemmar och familjer från två vänner i bygden. Vi är alltid öppna för att testa nya saker och speciellt när de kommer “underifrån”. 21 barn med vuxna har detta lockat under våren, sista passet ikväll och med denna succétermin så borde väl detta få en fortsättning i höst efter utvärdering. Det finns sån kraft i bygden att vilja göra saker tillsammans, här går absolut inte idrottandet ner som övriga landet påvisar. Tre ungdomslag inom fotbollen bl a kommande år. En bygdeklassiker som är helt unik och rullar vidare med cykelmomentet nästa fredag 1/5 10:00. En bygd fyllda av goa glada motionärer som rör på sig tillsammans med andra, livskvalité! 

Glöm heller inte bokbilen som stannar här mellan 18-19 precis utanför hallen. 

  

Share on Facebook