Bygdeteater

Det kommer verkligen mejl från alla de möjliga håll. Glada härliga tillrop om positiva saker som sker här runt omkring, tråkigheter får andra skriva om här fokuserar vi på det glada och engagerande händelser och arrangemang! Järlegården kan ikväll stolt presentera bygdens lokala teater för en kväll. Kl 19:00 drar det igång och kostnaden är endast 150:- vuxen och 100:- ungdom och då bjuds det på lättare tilltugg i pausen. “frieriet, om tobakens skadlighet”, heter uppsättningen. På söndag kl. 10 vid stationen så vankas det arbetsdag för att snygga upp området efter vintervilan. Det spirar verkligen vårkänslor i hela vår bygd, i alla hörn kort och gott och man blir på strålande humör över all energi som flödar. Trevlig helg på er allesammans, vart ni än i bygden befinner er 🙂 

  

 

Share on Facebook