Svenne Rubins info

Med endast tre månader kvar till bygdefestivalen med bl a dragplåstret Svenne Rubins men även med de lokala artisterna som icke är att förglömma, 2much, BOWE, Axel Jacobsson och Linda Nordin Johansson ev nån mer överraskning. För två månader sen beslutade 600-års gruppen sprida festligheterna i hela bygden och Hult Säteri står som värd för arrangemanget. För endast en månad sen släpptes biljetterna och tro det eller ej men 100-strecket nåddes på den korta tiden, 109 biljetter är nu sålda och då är några av dessa familjebiljetter vilket man inte vet om det är 3-5 el 7pers på varje biljett. Det är ju lönehelg nu och passa på att köp dina biljetter fram till torsdag, Valborg för sen stänger länken och ett planeringsmöte kommer hållas utifrån läget “just nu” och vidare beslut tas sen ang volym, insläpp, parkering, ordningsvakter, område mm mm som man måste hålla god ordning på vid denna typen av festival i bygden. Hittills är det bara att buga och bocka till er alla som via mun-mun sprider arrangemanget via släkt, vänner och sociala medier. (Fortsätt med det) Tänk er en strålande fin sommarkväll i bygden med glada vänner och grannar som träffas under trevliga former med ljuv musik att lyssna till. Det är inte längre en utopi efter dessa förköpssiffror, passa på nu fram till torsdag att göra ditt förköp via Ticnet, sök Svenne Rubins eller Hult säteri så kommer du till arrangemanget och du har säkrat dina biljetter. 

  

Share on Facebook